Geile verrassing

Regelmatig krijg ik de geilste opmerkingen over mijn vrouw Cristina. Een chatvriend Ben, die masseur is, geilt erg op mijn haar. Via de privƩmap, omdat hij uitgebreid zijn geile fantasieƫn aan mij toevertrouwd, heb ik hem de meest intieme momenten van en met haar laten zien. Mijn ultieme fantasie is haar door hem te laten verwennen. Soulmates noemen we elkaar sinds we hebben ontdekt in vele opzichten dezelfde mentaliteit en smaak te hebben. Zijn fantasie hoe hij haar wil aanpakken wind me bijzonder op.

Ik geil erg op de fantasie dat ik Cristina op een avond, nadat ik de sfeer in huis heb opgebouwd met kaarslicht en opwindend muziekje in de juiste stemming breng. De achterdeur heb ik niet op slot gedraaid zodat Ben stiekem na een smsā€™je kan binnenkomen. Geruisloos kan hij dan in de kamer een plekje opzoeken om te zien hoe ik haar ga verleiden. Ze weet van niets en geeft zich helemaal aan mij over. Ik vraag Cristina om met me te gaan schuifeldansen. Daarbij druk ik me stevig tegen haar aan zodat ze mijn opwinding voelt. Dan draai ik haar om en vanachter begin ik haar borsten te betasten en laat af en toe een hand onder haar doorknoopjurkje glijden richting haar kutje. Langzaam maak ik alle knoopjes open zodat Ben haar prachtige lichaam in sexy lingerie kan bewonderen. Hij heeft een stijve van jewelste gekregen en die tevoorschijn gehaald. Voor mij het sein om hem nog geiler te maken en mijn vrouw helemaal naakt uit te kleden.

Ze geeft zich helemaal aan mijn strelingen over en zakt bijna door haar knieĆ«n als ik haar stevig begin te vingeren. Bij Ben parelen grote druppels voorvocht glinsterend in het kaarslicht uit zijn gezwollen eikel. Mijn fantasie om Cristina deze avond door een andere man te laten volspuiten zal uitkomen. Voorzichtig beduid ik Ben om zich uit te kleden. Binnen een mum van tijd is hij naakt en dan duw ik haar langzaam in zijn richting. Ik laat haar los en zeg haar even te wachten tot ik me heb uitgekleed. Ze beseft niet dat ik haar overlever aan een voor haar vreemde man die al zo vaak op haar fotoā€™s en filmpjes is klaargekomen en nu de kans van zijn leven krijgt.

Omdat we beiden hetzelfde postuur hebben zal ze beslist niets merken als ik Ben aangeef haar te gaan betasten. Zo geil hem met haar bezig te zien en hoe zij aan zijn stijve begint te trekken. Ongekend geil wordt het als hij zijn stijve, na haar geweldige pijpbeurt, in het druipnatte kutje steekt en haar fel begint te neuken. De spanning is voor Ben dermate groot dat hij al snel klaarkomt en haar met een geweldig hete lading volspuit. Als hij uit haar glijdt en ze nog steeds denkt dat ik het was wijs ik hem dat hij nu moet kijken hoe ik haar zal gaan neuken.

Als Cristina mijn stijve in haar met sperma gevuld kutje voelt glijden kreunt ze diep van genot en stamelt: ā€œzo geil ben ik nog zelden geweest door die blinddoek en wat ben jij weer gauw stijf, vanavond kan ik wel vier kerels aanā€. Stevig neuk ik haar op zijn hondjes en beduid Ben nu voor haar te gaan staan. Hijgend en kreunend zeg ik tegen Cristina dat ze dan de verrassing van haar leven krijgt en zich volledig over moet geven aan haar geile bui. Traag spelend trek ik de blinddoek van haar hoofd en langzaam went ze aan het kaarslicht en dan ziet ze aanvankelijk met een schrikreactie de inmiddels weer stijve van Ben recht voor haar gezicht. Ze geeft zich over en begint hem intens te pijpen. Binnen de kortste keren komen we alle drie tegelijk klaar en druipt het geil uit haar mond en kutje. Deze avond krijgt beslist een vervolg.
Diterbitkan oleh guapoguapo
3 tahun lalu
Komentar
6
Silakan atau untuk memposting komentar
merlinhamster
ke guapoguapo : een goed fluisterverhaaltje kan erg stimulerend werken....
Balas Tampilkan komentar original Sembunyikan
merlinhamster
wat een mooie verrassing voor haar. en jou
Balas
besweet
geile belevenis. :smile:
Balas
itgwo
Geil verhaal man!
Balas
guapoguapo
met een andere man is niet bespreekbaar, maar ze geilt wel erg op mmv. 
Balas
strandweer
hot!! meer...
Balas