A Stoppos Csaj

Ket napja tortent velem hogy vezetek hazafelé és egy no stoppolt az ut szelen.
Mar tavolrol eszre vettem , messzirol is szemrevalo volt. Igy hat az egesz napos partnerkereses okozta izgalmat amit nem tudtam levezetni megalltam.
Letamadott azonnal es kerdezte hogy haza tudom e vinni mert elvesztette mindenet.
Rogton beugrott hogy itt szex lessz ha jol beszelek.
Erre en mire megszolaltam mar az automat nyitotta hogy beszal.
Mondtam neki hogy szivesen segitek neki ha cserebe ad valamit.
Szerintem gondolta mire akarok kijukadni csak nem merte kimondani . Talan szegyenlos volt vagy csak tette a butat. Igy hat egyertelmuen a tudtara adtam hogy szexert cserebe szivesen hazaviszem.
Amibe be is egyezett azonnal , el is indultunk .
Par km utan felre alltam es mondtam hogy akkor tudjuk le mert nem birok varni .
Nem volt ellenvetese. Igy elkezdtunk csokolozni , gyonyoru szep nagy puha melle volt. Csokolozas kozben megfogta a kezem es betette a ruhaja ala a bugyihoz . Eszmeletlenul nedves volt , mondtam is neki hogy ilyen nedves pinat eletemben nem fogtam.
Mire o elmosolyogta magat es nevetni kezdett.
Nem ertettem ezt az egeszet .
Zajlottak a dolgok , elkezdett szopni . Eszmeletlenul erzessel szopott mintha porcelanbol lett volna a farkam olyan ovatosan csinalta . Nyitott szajjal ugy hogy a nyelve kilogott teljesen le tovig bekapta majd fol. Mar majdnem elsultem mire mondtam neki hogy doljon be mert erezni akarom a pinajat.
Kiszalltunk a kocsibol , beterdelt az anyosulesre , felhuztam a hatara a ruhajat majd elhuztam a bugyijat . Es ekkor lattam hogy tiszta geci a pinaja ami vorosen izzot . Erre megszolalt es azt mondta ez izgat idegenekkel dugni mikozbe stoppolok bassz meg te is es elvezz belem.
Nem akartam hinni a fulemnek , majd szep lassan besugtam a pinajaba a farkam ami a sok gecitol nagyon finoman bele csuszott .
Elkezdtem utemesen dugni amit nagyon elvezett .
Mikor orgazmus kozeli allapothoz ert teljesen ranyomta magat a farkamra es ugy elvezett mozdulatlanul es csak azt ereztem a farkammal hogy luktet a pinaja. Elkezdetem gyorsabban dugni mar nagyon el akartam elvezni , lassan ott is voltam mire szolt hogy mikor mar majdnem ott vagyok szoljak.
Par masodperc mulva szoltam is neki hogy most most most , erre o kiugrott a farkambol es a kezevel felhelyezte a seggehez es ranyomta magat . Eszmeletlen erzes volt az a szuk forro segg amikor pont elveztem. Es mikozben hatoltam spriccelve befele a popojaba , a pinajabol halottam jon ki a levego kis puki hangokkal . Bele elveztem a seggebe majd kivette es tisztara szopta .
Feloltoztem es szolt vigyem vissza ahonnan elhoztam felvettem mert meg szeretne massal is szexelni . Ennyi volt elbucsuztunk es kesz.
Diterbitkan oleh hungarianamatorszex
4 tahun lalu
Komentar
Silakan atau untuk memposting komentar